Pagament segur amb targeta de crèdit amb tecnologia SSL

Pot pagar les seves compres amb les targetes de crèdit Visa, Mastercard i American Express. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur. Utilitzem un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa. Així mateix les dades sobre la seva targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc), amb un xifrat de 128 bits.

Pagament segur per transferència bancària

Pot realitzar el pagament de la seva comanda fent-nos una transferència bancària. En el moment de confirmar-se la comanda rebrà les dades bancàries on efectuar el pagament. Un cop rebem el pagament li enviarem la seva comanda.

Pagament segur amb Bizum

Podeu realitzar també de forma senzilla la vostra comanda, pagant des del mòbil si disposeu del servei Bizum. En efectuar la compra seleccioneu pagament amb Bizum. Us enviarem un missatge amb la referència que heu d'adjuntar en el pagament Bizum, i quan el rebem us enviarem la vostra comanda.

Seguretat https

A la nostra botiga on line utilitzem HTTPS (HyperText Transfer Protocol Secure, Protocol de transferència d'hipertext), que és un protocol de comunicació d'Internet que protegeix la integritat i la confidencialitat de les dades dels usuaris entre els seus ordinadors i el lloc web. Pot comprovar-ho en la barra d'adreces del seu navegador, on apareix la URL, i un cadenat que garanteix la seguretat del lloc.

Producte afegit a la llista de desitjos

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la seva experiència de navegació.

Al continuar navegant, entenem que accepta el seu ús.